Avoin tiede ja tutkimus -hankkeen osaajakoulutus alkaa syksyllä 2015

Osaajakoulutus alkaa syksyllä 2015, ensimmäinen tapaaminen 14.9. Kansalliskirjaston auditorio, Yliopistonkatu 1, Helsinki.

ATT-hanke aloittaa koulutusten järjestämisen avoimen tieteen osaajakoulutuksella, jonka ensimmäinen tapaaminen järjestetään syyskuussa. Korkeakoulut ja tutkimusorganisaatiot valitsevat osaajakoulutukseen osallistuvat henkilöt esim. kirjaston, tieto- ja tutkimushallinnon, tutkijakoulujen, opetuksen ja muiden mahdollisten henkilöstöryhmien edustajista. Koulutuksen lähtökohtana ovat kunkin organisaation toiminnan luonne ja avoimen tieteen edistämiseen liittyvät tarpeet ja haasteet.

Koulutus alkaa yhteistapaamisella, johon toivomme mahdollisimman suurta osanottoa eri organisaatioista. Tapaamisessa kartoitetaan koulutustarpeita, käydään läpi avoimen tieteen edistämiseen liittyviä perusasioita ja sitä tukevia käytänteitä ja mahdollistetaan toimijoiden välisen vuorovaikutuksen ja yhteistyön käynnistyminen. Tapaaminen järjestetään 14.9.2015 Kansalliskirjaston auditoriossa, Yliopistonkatu 1, Helsinki. Tässä tapaamisessa kenenkään ei tarvitse sitoutua tulevaan koulutukseen. Koulutuksen sisältö ja oppimismenetelmät suunnitellaan yhdessä osallistujien kanssa. Jokainen voi valita tulevasta koulutuskokonaisuudesta itselleen sopivat kokonaisuudet ja osallistua koulutusten järjestämiseen omilla jo olemassa olevilla resursseilla kuten koulutusmateriaaleilla ja asiantuntijuudella.

Osaajakoulutuksen tavoitteena on edistää organisaatioissa tapahtuvaa avoimen tieteen koulutusta ja tukea jo käynnissä olevia aktiviteetteja ja kehityshankkeita. Koulutus on osallistujille maksuton.

Lisätietoja: http://avointiede.fi/osaajakoulutus

Ilmoittautumiset pyydetään perjantaihin 28.8.2015 mennessä e-lomakkeella: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/61830/lomake.html

Tieteen kieli Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. www.facebook.com/tieteenkieli

Ajankohtaista

tietysti.fi

Login Form