Media & Viestintä

Media & viestintä on tieteellinen julkaisu, jossa ilmestyy artikkeleita median, viestinnän ja journalismin tutkimuksen alalta. Media & viestintä on koko mediakenttää tutkiva tieteellinen aikakauskirja. Lehdessä käsitellään viestintään liittyviä teemoja monipuolisesti. Aiheita ovat muun muassa mediasisältöjen analyysi, journalismin muodot, populaarikulttuuri, viestintäteknologia, mediakasvatus, organisaatio- ja kriisiviestintä, imagonhallinta, yleisöt ja julkisuus. Lehdessä julkaistaan tieteellisiä artikkeleita, haastatteluita, keskustelunavauksia, katsauksia ja ajankohtaisia kirja-arvioita. Media & viestintä noudattaa tieteellisten aikakauslehtien referee-käytäntöä. Lehti sopii ajankohtaiseksi aineistoksi media-alan tutkimuksen seuraamiseen ja opiskeluun. Uusi tutkimustieto on hyödyllistä myös journalisteille ja muille viestinnän alan ammattilaisille. Media & viestintä ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

http://www.mediaviestinta.fi/

Media & viestintä

Periodisk skrift som undersöker medians hela fält med artiklar om forskning av media, kommunikation och journalism. Journalismikritiikin vuosikirja utkommer som årets första nummer.

Tieteen kieli, c/o Kulttuurintutkimuksen seura, PL 35, 40014 Jyväskylän yliopisto; puh. 044 2900 639; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. www.facebook.com/tieteenkieli

Login Form