Media & Viestintä

Media & viestintä on tieteellinen julkaisu, jossa ilmestyy artikkeleita median, viestinnän ja journalismin tutkimuksen alalta. Media & viestintä on koko mediakenttää tutkiva tieteellinen aikakauskirja. Lehdessä käsitellään viestintään liittyviä teemoja monipuolisesti. Aiheita ovat muun muassa mediasisältöjen analyysi, journalismin muodot, populaarikulttuuri, viestintäteknologia, mediakasvatus, organisaatio- ja kriisiviestintä, imagonhallinta, yleisöt ja julkisuus. Lehdessä julkaistaan tieteellisiä artikkeleita, haastatteluita, keskustelunavauksia, katsauksia ja ajankohtaisia kirja-arvioita. Media & viestintä noudattaa tieteellisten aikakauslehtien referee-käytäntöä. Lehti sopii ajankohtaiseksi aineistoksi media-alan tutkimuksen seuraamiseen ja opiskeluun. Uusi tutkimustieto on hyödyllistä myös journalisteille ja muille viestinnän alan ammattilaisille. Media & viestintä ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

http://www.mediaviestinta.fi/

Media & viestintä

Periodisk skrift som undersöker medians hela fält med artiklar om forskning av media, kommunikation och journalism. Journalismikritiikin vuosikirja utkommer som årets första nummer.

Tieteen kieli Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. www.facebook.com/tieteenkieli

Login Form