Suomen tiedekustantajien liitto

Suomen tiedekustantajien liitto (per. 1993) valvoo jäsenten yhteisiä etuja ja oikeuksia tekijänoikeuskysymyksissä ja muissa tiedekustantamiseen liittyvissä asioissa.

Vuoden 2010 lopussa jäseniä oli 89, sekä kirjan- että lehtikustantajia. Liitto järjestää opintomatkoja ja koulutusta, jakaa apurahoja julkaisutoiminnan kehittämiseen ja rahoittaa Vuoden tiedekirja -palkinnon.

www.tiedekustantajat.fi

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.">

Förbundet för vetenskapspublicering i Finland

Föreningen är grundad 1993. Den övervakar medlemmarnas gemensamma fördelar och rättigheter i frågor om upphovsrätt och andra angelägenheter gällande vetenskapspublicering. Förbundet organiserar exkursioner och skolning, delar ut stipendier till utveckling av publikationsverksamhet och förlägger Vuoden tiedekirja -priset.

Tieteen kieli Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. www.facebook.com/tieteenkieli

Login Form